hajbeültetés

hajbeültetés

Hajbeültetés

2016. január 21. - hajbeültetéshajátültetés

A hajbeültetésről általában

A hajhullás az esetek nagy részében genetikai okokra vezethető vissza, jelentős hajritkulást vagy kopaszodást okozva a férfiaknál és nőknél egyaránt. A genetikai és hormonális okok mellett a stresszes életmód, hiányos étrend, különböző baktériumok, és még számos tényező is okozhatja a hajvesztést, ami ellen jelenleg a hajátültetés az, ami a tartós, sőt általában végleges megoldást jelent.

Kinek ajánlott a hajbeültetés?

Napjainkban a hajhullás kezelésére, a kopaszodási folyamat lassítására számos lehetőséget nyújtanak a különböző készítmények és beavatkozások, melyek sajnos nem minden esetben jelentenek tartós megoldást. A hajátültetés kitűnő és végleges megoldás azok a férfiaknak és nőknek, akik öröklött (androgenetikus) hajhullástól, kopaszodástól szenvednek, hiszen esetükben a tarkó tájon átültetésre alkalmas hajfelület marad épen. Bizonyos mértékig a kopaszodás kezelhető, azonban a genetikailag meghatározott folyamat visszafordíthatatlan, egyelőre nem gyógyítható.

Hajbeültetés nőknek

Amikor egy nő kezdi elveszíteni haját, ezzel együtt gyakori, hogy elveszti önbecsülését is, ami hátrányosan érintheti a személyes és szakmai életét egyaránt. A hajhullás sajnos nem csak a férfiakat érintő probléma, hiszen a nők több mint kétharmada tapasztalta már a hajvesztés különböző mértékű változatait.Szerencsére a hajhullás nőknél – a férfiakkal ellentétben – nem eredményez teljes kopaszságot, általában csak a frizura ritkulása figyelhető meg, ami a férfiak kopasz foltjaihoz hasonlóan a nők esetében is teljesen eltűntethető a hajbeültetés segítségével.

A hajbeültetés a nőknél egy kicsit eltér a férfiakétól, hiszen a hajhullásuk is rendszerint több okra vezethető vissza, miként a hajvesztés megjelenési formái is. A hajátültetés nőknek egy kicsit macerásabb, hiszen ők rendszerint nehezebben válnak meg hosszabb fürtjeiktől, így a beavatkozást végző orvosnak egy kicsit nehezebb a dolga.

A FUE vagy SHE módszerrel végzett hajbeültetés maximálisan természetes kinézetet garantál a megritkult vagy már kopaszódó nők számára is.A tarkó tájékáról kinyert hajszálakat speciális eszközök segítségével telepítjük át a gyógyítandó felületre, ahol azok megőrzik a hajhullást okozó hormonok elleni rezisztenciájukat, így a sikeres hajátültetés eredményeként kialakuló esztétikusan sűrű frizurát már nem fenyegeti a hajhullás.

hajbeultetes-eredmenyek-elott-utan-kepek-fotok-37.jpghajbeultetes-eredmenyek-elott-utan-kepek-fotok-61.jpghajbeultetes-eredmenyek-elott-utan-kepek-fotok-65.jpg

További információk hajbeültetés témájában!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeulteteshajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr588298796
süti beállítások módosítása